Откријте ги услугите на Iute: Потрошувачки кредити, кредит за рефинансирање и повеќе

Откријте ги услугите на Iute: Потрошувачки кредити, кредит за рефинансирање и повеќе

Откријте ги финансиските услуги што ги нуди Iute, вклучувајќи потрошувачки кредити, кредит за рефинансирање, и кеш лимит. Аплицирајте лесно и брзо, со исплата на средствата каде што ви се најпотребни. Се што ви треба е лична карта и активен кредит во друга институција

Вовед

Ние ви нудиме непроценливо дигитално искуство во полето на личните финансии. Нашиот основен тим поседува богато искуство во финансискиот сектор, стратешкиот менаџмент и корисничкото искуство. Потекнуваме од дигитална нација и секогаш работиме за да ви ги донесеме најлесните и најизводливите решенија.

Со над 728,000 клиенти, вкупни средства од 123.7 милиони евра, продажна мрежа со повеќе од 2,700 пунктови и 440 вработени , Iute се позиционира како водечки играч во областа на личните финансии.

Продолжувајќи со традицијата на иновации и обезбедување на високо квалитетни услуги, Iute се стреми да обезбеди непроценливо дигитално искуство кое ги задоволува и надминува очекувањата на своите клиенти.

Услуги што ги нуди Iute

Iute нуди разновидни финансиски услуги кои се дизајнирани да ги задоволат потребите на своите клиенти во областа на личните финансии. Нивните услуги вклучуваат:

Потрошувачки кредити

Овие кредити се дизајнирани да им помогнат на клиентите да ги финансираат нивните секојдневни потреби и големи набавки. Овие кредити се достапни со флексибилни услови и каматни стапки.

Потрошувачки кредит

Ова е вид на кредит кој е специјално наменет за потрошувачите за финансирање на нивните лични потреби. Овие кредити обично имаат краток период на отплата и фиксни месечни рати.

Кредит за рефинансирање

Оваа услуга им овозможува на клиентите да ги рефинансираат своите постоечки долгови со цел да добијат подобри услови за отплата, како пониски каматни стапки или подолг период на отплата.

Кеш лимит

Ова е услуга која им овозможува на клиентите да имаат пристап до готовина до одреден лимит. Ова може да биде корисно за ненадејни трошоци или итни финансиски потреби.

Со овие услуги, Iute се стреми да обезбеди флексибилни и прилагодливи финансиски решенија кои одговараат на специфичните потреби на своите клиенти.

Потрошувачки кредит

Со потрошувачки кредит од Iute, можете да добиете кредит без скриени трошоци, само со лична карта. Ова го прави процесот брз и лесен, без потреба од сложена документација или дополнителни гаранции.

Еден пример на потрошувачки кредит е за сума од 60,000 денари со рок на отплата од 24 месеци. Вкупната сума за враќање изнесува 99,331 денари, со годишна каматна стапка од 14%.

Пример за кредит

 • Износ на кредитот : 60,000 денари
 • Период на отплата : 24 месеци
 • Вкупен износ за враќање : 99,331 денари
 • Годишна каматна стапка : 14%

Претставителен пример

 • Износ на кредитот : 30,000 денари
 • Период на отплата : 12 месеци
 • Фиксна годишна каматна стапка : 14%
 • Месечна рата : 3,291 денари
 • Вкупен износ на камата : 2,316 денари
 • Такса за одобрување на кредит : 7,161 денари
 • СВТ (Годишна процентна стапка на трошоци) : 69.65%
 • Вкупен износ за враќање : 39,477 денари
 • Комисија за предвремено враќање : 0.5% до 1% според Договорот и Општите услови

Оваа пресметка е приближна и е за демонстративни цели. Вистинската понуда може да се разликува од условите прикажани на калкулаторот. За лична понуда, прочитајте ја Политиката за приватност, Условите за апликација и тарифата, Општите услови и пополнете го формуларот за апликација.

Со потрошувачкиот кредит од Iute, можете лесно и брзо да ги финансирате вашите потреби и желби, без комплицирани процедури и скриени трошоци.

Како да аплицирате?

Процесот на аплицирање за кредит во Iute е едноставен и брз. Следете ги овие чекори:

Прочитајте ја Политиката за приватност, Условите за апликација и тарифата и Општите услови

Пред да аплицирате, препорачуваме внимателно да ги прегледате сите релевантни информации за да бидете сигурни дека разбирате сите услови и обврски.

Пополнете го формуларот за апликација

Посетете ја официјалната веб-страница на Iute и пополнете го формуларот за апликација со сите потребни информации.

Поднесете ја апликацијата

Откако ќе го пополните формуларот, поднесете ја апликацијата онлајн.

Чекајте за одобрување

Тимот на Iute ќе ја прегледа вашата апликација и ќе ве извести за исходот.

Исплата на средствата

Доколку вашата апликација е одобрена, средствата ќе бидат исплатени на вашиот трансакциски сметка или директно на друга финансиска институција, во зависност од вашите потреби.

Кој може да аплицира?

За кредит во Iute може да аплицира секој кој ги исполнува следниве услови:

Лице со активен кредит во друга финансиска институција

Секој кој веќе има активен кредит во друга институција може да аплицира за кредит во Iute.

Вработен, пензионер или фриленсер

Без разлика на вашиот статус на вработување, можете да аплицирате за кредит доколку сте вработен, пензионер или фриленсер.

Исплата на средствата каде што ви се најпотребни

Средствата може да бидат исплатени на вашиот трансакциски сметка или директно на друга финансиска институција според вашите потреби.

*Пред да аплицирате за кредит, ве советуваме внимателно да ги прегледате вашите финансиски можности и да обезбедите точни и релевантни информации за вашата финансиска состојба. Како потсетник, размислете внимателно за потребата од користење на кредитни производи.

Контакти

Адреса

Blvd. Partisan Squads 14A-4, Скопје

Работно време

Пон-Пет: 08:00-20:00
Саб: 09:00-17:00
24/7 Myiute; iute банкомат 24/7

Телефон

13 333

Е-пошта

info@iute.mk

Социјални мрежи

Facebook
Instagram
LinkedIn

Дали сте ги пробале услугите на Iute? Споделете го вашето искуство со нас!

Send your review
This article was updated on 24 јули 2024