Онлајн Кредити со Kredissimo - Брзи и Транспарентни Решенија

Онлајн Кредити со Kredissimo - Брзи и Транспарентни Решенија

Изберете онлајн кредити со Kredissimo и искористете брзи апликации, програма за лојалност и целосна транспарентност без скриени трошоци. Добијте ги потребните средства веднаш!

Вовед

Финансиската компанија KREDISIMO DOOEL Скопје е динамична високотехнолошка компанија, која е меѓу најбрзо растечките FinTech структури во небанкарскиот финансиски сектор. Како небанкарска финансиска институција, им нудиме на нашите корисници брзи и лесни решенија за краткорочни финансиски потреби.

Како високотехнолошка компанија , се стремиме постојано да развиваме и интегрираме иновативни услуги кои одговараат на неверојатно брзиот развој на дигиталниот свет. Финансиската компанија KREDISIMO DOOEL Скопје е пред се кориснички ориентирана компанија . Сите наши одлуки се во одговор на потребите и желбите на нашите корисници. Поттикнати од желбата да бидеме што покорисни и лесно достапни за секој корисник, нудиме целосно онлајн апликација за кредит и одобрување за само неколку минути.

Нашата компанија активно работи на исполнување на воспоставените добри практики во односите со корисниците и нивното наметнување како пазарна норма . Ние обезбедуваме транспарентни и јасни услови, брзо и флексибилно финансирање.

Што нуди компанијата?

Краткорочни кредити

Кредитите кои ги нудиме се краткорочни и флексибилни. Како корисник, имате можност да го изберете рокот на отплата и датумот на достасување на вашата месечна рата за побараниот износ.

Целосно онлајн

Испраќањето на апликацијата за кредит и потпишувањето на договорот се целосно онлајн. Имаме софтверска платформа со која можеме да процесираме голем број на апликации за кратко време. Ги одобруваме само коректните и одговорни корисници за кои сме сигурни дека ќе го вратат кредитот на време.

Како функционира?

Пополнување на податоците

За 5 минути, ги пополнувате вашите лични податоци и креирате кредитен профил брзо и лесно во неколку чекори.

Добијте одговор за само неколку минути

По испраќањето на апликацијата, веднаш добивате одговор! (преку СМС, е-пошта или телефон)

Добијте ги парите веднаш

Одобрениот износ го добивате веднаш на вашата трансакциска сметка.

Зошто да изберете онлајн кредит со Kredissimo?

Програма за лојалност

Добијте попуст со секоја следна апликација, доколку редовно го отплаќате тековниот кредит.

Брза апликација

Процесот на аплицирање е брз и лесен, овозможувајќи ви да ги добиете потребните средства во најкус можен рок.

Детална инспекција

Со помош на интегрирани автоматски системи, гарантираме автентичност на личните податоци за секоја апликација за кредит.

Број 1 за онлајн кредити

Kredissimo е водечки во областа на онлајн кредитирањето, со докажана репутација и задоволни корисници.

Транспарентност

Нема скриени трошоци - сите услови се јасни и транспарентни, овозможувајќи ви сигурност при секоја апликација.

Контакти

Телефонски број

025111010

Работно време

  • Понеделник - Петок: 08:00 - 18:00

Адреса


ул. Максим Горки бр. 11/1-4,
1000 Скопје

E-mail адреса

support@credissimo.mk

Социјални Мрежи

Дали веќе ги пробавте услугите на Credissimo? Споделете го вашето искуство со нас!

Send your review
This article was updated on 23 јули 2024