NLB Банка: Потрошувачки Кредити до 600,000 денари со Фиксна Каматна Стапка

NLB Банка: Потрошувачки Кредити до 600,000 денари со Фиксна Каматна Стапка

Аплицирајте за потрошувачки кредит во NLB Банка и добијте износ до 600,000 денари со фиксна каматна стапка од 9.10%. Брза и едноставна процедура, без гаранти и без трошоци за предвремена отплата. Искористете ги промотивните понуди до 31 август!

➤ Вовед ➤ Услуги кои ги нуди NLB Банка ✦ Сметки ✦ Плаќања ✦ Депозити и заштеди ✦ Кредити ✦ Платежни картички ✦ Пакет понуди ✦ Хартии од вредност ✦ Сава пензиско друштво ✦ НЛБ Банкоосигурување ✦ Акции на инвестициски фондови ➤ Кои видови кредити ги нуди NLB Банка? ✦ Потрошувачки кредити ✦ Автокредити ✦ Кредит обезбеден со 100% депозит ✦ Зелени кредити ✦ Хипотекарни кредити ✦ Станбени кредити ➤ Како се Потрошувачките Кредити во NLB Банка? ✦ Максимален износ ✦ Годишна каматна стапка ✦ Период на отплата ✦ Услови ✦ Обезбедување ✦ Претставителен пример ✦ Трошоци за ракување ✦ Трошок за апликација ✦ Трошок за полиса за незгода од Сава Осигурување ✦ Дополнителни информации ➤ Што е NLB Click? ✦ Електронско Банкарство ✦ Што овозможува? ✦ Главни Предности ➤ Контакти ➤ Дали ги имате пробано услугите на NLB Банка? Раскажете ни го вашето искуство!

Вовед

NLB Банка е каде што сте вие.

Нивниот дом е тука. Тука се нивните семејства, пријатели, колеги, соседи, омилени спортисти и домаќини кои знаат какво кафе сакаат. Сето ова е нивниот дом и тие веруваат во него со целото срце. Бидејќи се каде што сте вие, тие го знаат вашиот потенцијал и ја разбираат вашата посветеност – дури и кога никој друг не ја разбира. Каде што другите само гледаат точка на картата, NLB Банка гледа регион полн со можности.

И тие веруваат дека вие заслужувате секоја од нив.

Услуги кои ги нуди NLB Банка

NLB Банка нуди широк спектар на услуги, прилагодени на потребите на своите клиенти. Некои од клучните услуги кои ги нуди NLB Банка вклучуваат:

Сметки

Различни видови на трансакциски и штедни сметки за физички и правни лица.

Плаќања

Домашни и меѓународни платни услуги кои овозможуваат брзи и сигурни трансакции.

Депозити и заштеди

Различни опции за депозити и заштеди, кои обезбедуваат сигурност и раст на вашите средства.

Кредити

Потрошувачки кредити, станбени кредити, кредити за бизниси и други видови кредитни производи прилагодени на вашите потреби.

Платежни картички

Дебитни и кредитни картички со различни поволности и погодности.

Пакет понуди

Специјални пакет понуди кои комбинираат различни банкарски услуги за поголема вредност.

Хартии од вредност

Услуги за тргување со хартии од вредност и управување со инвестиции.

Сава пензиско друштво

Пензиски планови и услуги кои обезбедуваат сигурност за вашата иднина.

НЛБ Банкоосигурување

Осигурителни производи и услуги кои нудат дополнителна заштита и сигурност.

Акции на инвестициски фондови

Инвестициони фондови кои нудат можности за раст и диверзификација на вашите инвестиции.

Со овие услуги, NLB Банка се стреми да обезбеди комплетни финансиски решенија за своите клиенти, овозможувајќи им да ги управуваат своите финансии лесно и ефикасно.

Кои видови кредити ги нуди NLB Банка?

NLB Банка нуди различни видови кредити прилагодени на потребите на своите клиенти. Еве некои од клучните кредитни производи кои ги нуди NLB Банка:

Потрошувачки кредити

Ако размислувате за нов мебел, компјутер, незаборавен одмор, студии или повеќе финансиски ресурси, направете го првиот чекор и аплицирајте за NLB Потрошувачки Кредит.

Автокредити

Дали сакате нов автомобил и ви треба дополнително финансирање? Аплицирајте за NLB Автокредит.

Кредит обезбеден со 100% депозит

Зачувајте ги вашите заштеди и истовремено реализирајте ги вашите желби и потреби со кредити обезбедени со депозит!

Зелени кредити

За зеленото да остане зелено! Аплицирајте за NLB Зелен Кредит и поддржете еколошки проекти.

Хипотекарни кредити

Овозможете си го она што ви е потребно и аплицирајте за NLB Хипотекарен Кредит.

Станбени кредити

Ако размислувате за вашата иднина, за свој дом, повеќе простор и удобност или реновирање на постојниот дом, аплицирајте за NLB Станбен Кредит.

Со овие различни видови кредити, NLB Банка им овозможува на своите клиенти да ги исполнат своите финансиски потреби и желби, обезбедувајќи им брз и лесен пристап до потребните средства.

Како се Потрошувачките Кредити во NLB Банка?

NLB Банка нуди потрошувачки кредити кои се прилагодени на потребите на различни типови клиенти, вклучувајќи и вработени и невработени лица. Еве некои од клучните карактеристики на потрошувачките кредити во NLB Банка:

 • Наменети за: Вработени и невработени лица.
 • Бесплатна Visa Classic или MasterCard Standard кредитна картичка.
 • Брза и едноставна процедура.

Максимален износ

 • До 600,000 денари.

Годишна каматна стапка

 • 9.10% фиксна за целиот период на отплата на кредитот.

Период на отплата

 • До 60 месеци.

Услови

 • Вработени и пензионери.
 • Без гаранти.
  • Банката го задржува правото да бара гаранти доколку ги смета за потребни.

Обезбедување

 • Банката го задржува правото да бара административни забрани од сите учесници во кредитот доколку ги смета за потребни.

Претставителен пример

 • Износ: 600,000 денари, месечна ануитетска рата: 12,485.00 денари, вкупен износ за враќање: 752,924.00 денари.
 • 9.75% СВТ за износ на кредит од 600,000 денари, каматна стапка 9.10%, период на отплата 60 месеци, трошоци за ракување 0%, трошок за апликација од 800 денари и трошок за полиса за незгода од 600 денари годишно за период еднаков на периодот на отплата на кредитот, месечна ануитетска рата: 12,485.00 денари, вкупен износ за враќање: 752,924.00 денари.

Трошоци за ракување

 • 2.0% еднократна комисија од износот на кредитот за вработени со примања преку NLB Банка, минимум 1,000 денари - ПРОМОТИВНО БЕЗ ТРОШОЦИ ЗА ОДОБРУВАЊЕ ДО 31 АВГУСТ!
 • 2.5% еднократна комисија за невработени со примања преку NLB Банка, минимум 1,000 денари - ПРОМОТИВНО БЕЗ ТРОШОЦИ ЗА ОДОБРУВАЊЕ ДО 31 АВГУСТ!

Трошок за апликација

 • 600 денари (за вработени со плата преку NLB Банка).
 • 800 денари (за невработени).

Трошок за полиса за незгода од Сава Осигурување

 • 600 денари годишно за период еднаков на периодот на отплата на кредитот (износот е променлив според договорот за повеќегодишно осигурување склучен меѓу корисникот на кредитот и осигурителната компанија).

Дополнителни информации

 • Без трошоци за предвремена отплата.
 • Камати за интеркаларна камата.

Со овие услови, NLB Банка нуди атрактивни потрошувачки кредити кои се лесни за аплицирање и овозможуваат флексибилни опции за отплата.

Што е NLB Click?

NLB Click е електронско банкарство кое ви овозможува лесно и безбедно управување со вашите финансии, секогаш и секаде.

Електронско Банкарство

Вашето време, ваш избор! Пониски провизии за извршување на налози, 24 часа на ден – 7 дена во неделата, увид во состојбата и прометот на сите ваши сметки.

Што овозможува?

 • Увид во состојбата и прометот на вашите сметки, картички, депозити и кредити во секое време
 • Добијање електронски извод
 • Конверзија од една валута во друга
 • Можност за плаќање на вашите редовни трошоци

Главни Предности

 • Заштеда на време и финансиски ресурси
 • Пристап преку било кој компјутер, таблет или мобилен телефон поврзан на интернет
 • Постојан увид во состојбата на вашите сметки
 • Безбедно, лесно и транспарентно работење
 • Едноставен за користење

Со NLB Click, NLB Банка ви нуди комплетно решение за управување со вашите финансии на еден модерен и достапен начин.

Контакти


Дали ги имате пробано услугите на NLB Банка? Раскажете ни го вашето искуство!

Send your review
This article was updated on 24 јули 2024