М Кеш: Аплицирајте за Кредити од 5,000 до 150,000 денари со Период на Отплата од 1 до 12 Месеци

М Кеш: Аплицирајте за Кредити од 5,000 до 150,000 денари со Период на Отплата од 1 до 12 Месеци

Откријте ги флексибилните кредитни опции на М Кеш. Аплицирајте за кредити од 5,000 до 150,000 денари со период на отплата од 1 до 12 месеци. Брз и лесен процес на аплицирање за вашите финансиски потреби

Вовед

М Кеш е првата онлајн финансиска компанија во нашата земја која нуди кредити брзо и лесно, прилагодени на потребите на македонскиот пазар со над 47 готовински продавници низ целата земја и над 160 вработени . Портфолиото на М Кеш вклучува различни видови производи и услуги во областа на микрокредитирање, вклучувајќи М Фикс, М Сеф, М Сток и М Бизнис.

Компанијата е дел од холдингот Management Financial Group (MFG) , кој ги обединува водечките даватели на небанкарски финансиски услуги во Централна и Источна Европа и има над 18 години искуство на пазарите во Бугарија, Романија, Полска, Украина, Чешка, Хрватска, Шпанија, Северна Македонија и други земји . MFG управува со богато портфолио на успешни бизнис модели во областа на потрошувачки кредити, кредити за микро и мали бизниси, кредитни картички, дигитален бизнис и други алтернативни финансиски производи и услуги. Компанијата располага со околу 300 сопствени канцеларии и над 6,000 вработени, како и над 1,200,000 издадени кредити .

Кои типови кредити ги нуди М Кеш?

М Кеш нуди различни видови кредити кои се прилагодени на различните потреби на клиентите. Еве некои од клучните кредитни продукти кои ги нуди М Кеш:

M SAFE

Ние во М Кеш сме создадени целосно нови готовински кредити прилагодени на вашите потреби. Овој кредитен производ е дизајниран да обезбеди финансиска сигурност и стабилност на нашите клиенти.

M Business

Ние во М Кеш сме создадени целосно нови готовински кредити прилагодени на вашите потреби. Овој кредит е идеален за мали и микро бизниси кои имаат потреба од брзи и флексибилни финансиски решенија за поддршка на нивниот раст и развој.

M FIX

Ние во М Кеш сме создадени целосно нови готовински кредити прилагодени на вашите потреби. Овој кредитен производ е идеален за финансиска поддршка на вашите проекти и инвестиции, овозможувајќи ви да ги реализирате вашите планови без одлагање.

M COMBO

Ние во М Кеш сме создадени целосно нови готовински кредити прилагодени на вашите потреби. Овој кредитен производ е дизајниран да обезбеди комплетно финансиско решение кое ги комбинира различните потреби на клиентите во еден пакет.

Со овие различни кредитни продукти, М Кеш се стреми да обезбеди флексибилни и достапни финансиски решенија кои ги задоволуваат потребите на своите клиенти, овозможувајќи им да ги реализираат своите финансиски цели.

Карактеристики на M SAFE

Во М Кеш, создадовме целосно нови готовински кредити прилагодени на вашите потреби.

  • Максимален износ : 100,000.00 денари

  • Плаќање : Месечни рати

M SAFE е финансиска услуга наменета за долгорочни потреби од пари. Корисникот сам го избира периодот и максималниот износ што му е потребен и на тој начин флексибилно го одредува износот на ратата.

  • Износ : Од 12,000.00 до 100,000.00 денари

  • Рок : Од 6 до 8 месеци

Со овие услови, M SAFE нуди флексибилни и достапни финансиски решенија кои им овозможуваат на клиентите да ги задоволат своите долгорочни финансиски потреби на лесен и ефикасен начин.

Како да Аплицирате за Кредит и Кои се Условите?

За да аплицирате за кредит, мора да бидете полнолетен граѓанин на Република Северна Македонија и да поднесете копија од вашата лична карта или пасош.

Вашето барање ќе биде разгледано од нашиот кредитен оддел, во согласност со сите принципи и законски барања за обработка на вашите лични податоци.

Аплицирање

  • Притиснете го копчето "Аплицирај" за да ја пополните апликацијата за вашиот онлајн кредит. Апликациската форма е кратка и лесна и нема да ви одземе повеќе од 15 минути. Откако успешно ќе аплицирате, очекувајте повик од тимот на М Кеш и во меѓувреме подгответе копија од вашата лична карта/пасош.

  • Откако тимот на М Кеш ќе ги добие потребните податоци за вас, барањето ќе биде разгледано во рок од 15 минути, а во случај на одобрување, средствата од одобрениот кредит ќе бидат префрлени директно на вашата трансакциска сметка во рок од 30 минути (од понеделник до петок од 08:30 до 17:00 часот) или директно во готовина во било која од нашите готовински продавници низ земјата.

  • Ако сте наш постоечки клиент и сакате да аплицирате за нов кредит или да направите промени на вашиот тековен кредит, јавете ни се на 02 511 5000.

Со овие едноставни чекори, М Кеш го олеснува процесот на аплицирање и обезбедува брз и лесен пристап до финансиски средства за сите свои клиенти.

За кој износ и период на отплата можам да аплицирам?

Производите на М Кеш нудат флексибилни опции за износите на кредити и периодите на отплата, прилагодени на потребите на клиентите. Можете да аплицирате за износ од 5,000 до 150,000 денари со период на отплата од 1 до 12 месеци .

Со овие услови, М Кеш им овозможува на клиентите да ги изберат најсоодветните финансиски решенија според нивните индивидуални потреби и можности, обезбедувајќи им лесен и брз пристап до потребните средства.

Контакти

Дали ги имате пробано услугите на М Кеш? Раскажете ни го вашето искуство!

Send your review
This article was updated on 24 јули 2024