Bongo: Kredi të Shpejta dhe të Lehta pa Garanci ose Hipotekë në Maqedoni

Bongo: Kredi të Shpejta dhe të Lehta pa Garanci ose Hipotekë në Maqedoni

Merrni kredi të shpejta dhe të lehta nga Bongo në Maqedoni pa nevojën për garanci, peng ose garant. Aplikoni online dhe merrni përgjigje të menjëhershme për mikro kredi nga 2,000 deri në 100,000 denarë me afate shlyerjeje fleksibile. Qasja në fonde kurrë nuk ka qenë më e lehtë!

Bongo: Një Markë e Re në Tregun e Kredisë së Shpejtë në Maqedoni

Kush jemi ne?

Bongo është një markë e re në tregun e kredisë së shpejtë në Maqedoni, një kompani moderne me standarde jashtëzakonisht të larta profesionale, që ofron zgjidhje të lehta dhe të shpejta për mikro kredi për individë. Përvoja jonë shumëvjeçare në tregje të ndryshme botërore na mundëson të japim një përgjigje për aplikimin tuaj për kredi brenda disa sekondave. Ne besojmë se çdo njeri duhet të ketë qasje në para kur ju nevojiten më shumë.

Çfarë ofrojmë

Ne ofrojmë kredi të shpejta nga 2,000 deri në 100,000 denarë, me afate shlyerjeje prej 7, 14 dhe 30 ditësh. Kur aplikoni, ju merrni një përgjigje të menjëhershme për kredinë tuaj, d.m.th. shuma maksimale që ju është miratuar dhe mund të tërhiqet.

Përfundim

Bongo është këtu për të ndryshuar mënyrën se si njerëzit në Maqedoni merren me nevojat e tyre financiare afatshkurtra. Me shërbimet tona të shpejta dhe të besueshme, ne sigurojmë që çdo individ të ketë akses në fondet e nevojshme në momentin e duhur. Nëse keni nevojë për para urgjentisht, Bongo është zgjidhja juaj ideale për kredi të shpejta dhe të lehta.

Si të merrni një kredi nga Bongo?

Kushte

 • Mosha : Duhet të jeni të paktën 18 vjeç.
 • Adresa e e-mailit : Duhet të keni një adresë të vlefshme e-maili.
 • Numri i telefonit : Duhet të keni një numër të vlefshëm të telefonit celular.
 • Transaksionet e llogarisë : Duhet të keni një llogari bankare aktive.
 • Dokument identifikimi : Duhet të keni një kartë identiteti ose pasaportë të vlefshme.

Pse të zgjidhni Bongo?

 • Kredia e parë me një pagesë të vetme deri në 30 ditë - Bongo është falas!
 • Merrni para në dorë!
 • Shlyerja e vonshme e kredisë!
 • Pagesa dhe marrja e kredive të shpejta në degët tona
 • Nuk mund të aplikoni online? Ka mundësi të tjera!

Ku mund ta shlyej kredinë?

Mund të bëni pagesa në një nga llogaritë e mëposhtme të transaksioneve:

 • Komercijalna Banka AD Skopje : 300000004979725
 • Sparkasse Bank AD Skopje : 250010102485994
 • Halk Banka AD Skopje : 270072297120273
 • Uni Banka AD Skopje : 240000118376598

Gjithashtu, mund të bëni pagesa në cilëndo nga degët tona.

Mundësia për të shtyrë periudhën e shlyerjes

E dinit se mund ta shtyni periudhën e shlyerjes për 30 ditë? Afati i shlyerjes për një kredi në dorë nga Bongo me një shlyerje të vetme mund të shtyhet për 7, 14 ose 30 ditë (me një komision prej 12%, 14% ose 16% përkatësisht të principalit të mbetur).

Gjatë periudhës për të cilën keni paguar për shtyrje, nuk keni kosto shtesë të kredisë. Për të zgjatur periudhën e shlyerjes së kredisë, telefononi në 13 344 ose paguani në dorë në njërën nga degët tona.

Si të paguani?

Nëse dëshironi të shlyeni kredinë tuaj me para në dorë, mund ta bëni këtë në njërën nga degët tona.

Gjithashtu, mund të bëni një pagesë në cilëndo bankë në një nga llogaritë e mëposhtme:

Paguesi : Financial company FINMAK DOO Skopje

 • Komercijalna Banka JSC Skopje : 300000004979725
 • NLB Bank AD Skopje : 210072297120169
 • Stopanska Bank JSC Skopje : 200003324420755
 • UNI Bank JSC Skopje : 240000118376598
 • Banka Sparkase JSC Skopje : 250010102485994
 • Halk Bank JSC Skopje : 270072297120273

Sa kohë do të zgjasë transferimi i parave në llogarinë time?

Në rast të përpunimit të menjëhershëm të aplikimit, ne transferojmë paratë çdo orë, më së voni deri në orën 19:00 nga e hëna deri të premten nëse keni një llogari në njërën nga bankat më poshtë:

 • Komercijalna Banka AD Skopje
 • Halk Bank AD Skopje
 • UNI Bank AD Skopje
 • Sparkasse Bank AD Skopje

A është i nevojshëm një hipotekë ose një garanci për të marrë një kredi?

Jo, Bongo nuk kërkon asnjë peng, garanci apo garant. Ky proces i thjeshtuar i aplikimit e bën më të lehtë dhe më të shpejtë marrjen e një kredie, duke eliminuar nevojën për dokumente të ndërlikuara ose siguri shtesë.

Kontaktet

Rrjetet Sociale :

A e keni provuar shërbimet e Bongo? Na tregoni përvojën tuaj!

Send your review
This article was updated on 14 јуни 2024