Како да добиете и платите кредит со Kredo Card

Како да добиете и платите кредит со Kredo Card

Дознајте како да аплицирате за кредит со Kredo Card до 120,000 денари и како да ги платите вашите рати лесно и брзо, било во нашите филијали или преку банка.

Вовед

FD Kredo Card DOO Скопје, со седиште на ул. Костурски Херои бр. 47, 1000 Скопје, Република Северна Македонија , е ваш нов и сигурен партнер за финансиски ресурси. Регистрирана со ЕМБС 7487380, компанијата е дел од Трговскиот регистар и регистарот на други правни лица во Централниот регистар на Република Македонија.

Credo Card нуди брзи и лесни решенија за вашите финансиски потреби. Со можност за онлајн апликација за кредит до 120,000 денари , процесот на одобрување трае само 15 минути. Без непотребна бирократија и со максимална брзина, Credo Card ви помага да ги добиете потребните средства во најкус можен рок.

Што нуди Kredo Card?

Kredo Card е специјализирана за обезбедување на брзи и флексибилни кредити, прилагодени на вашите финансиски потреби. Компанијата нуди кредити во износ од 7,000 до 120,000 денари, со рок на отплата од 2 до 48 месеци. Без разлика дали ви е потребен мал износ за краткорочни потреби или поголема сума за подолг период, Kredo Card има решение што одговара на вашите барања. Со едноставен и брз процес на аплицирање, добивањето на потребните средства никогаш не било полесно.

Како да добиете кредит?

Апликација

Изберете го износот и рокот на отплата и внесете ги потребните податоци.

Одобрување

Нашиот кредитен службеник ќе ве контактира во рок од 15 минути.

Исплата

Средствата ќе бидат префрлени на вашата трансакциска сметка.

Како да аплицирате за кредит?

Можете да аплицирате во нашата филијала или онлајн на нашата веб-страница www.kredo.mk , каде што можете да го изберете потребниот износ и рокот на отплата. Вработен во Credo Mk ќе ве контактира што е можно поскоро.

Кои документи се потребни?

За разгледување на вашата апликација за кредит, потребно е да доставите само валидна лична карта или пасош и бројот на вашата здравствена картичка.

Како да платам?

Плаќањето може да го извршите на Благајната во нашата експозитура, секој работен ден од 08:30 до 16:30 часот или во банка на нашата жиро сметка.

Назив на примач

ФД Кредо Кард ДОО Скопје

Трансакциска сметка

210074873800136

Банка на примач

НЛБ Тутунска Банка

Контакти

E-mail адреса

fdkredokard@gmail.com

Телефонски број

+389 2 3243 003

Адреса

ул. Костурски Херои бр. 47, Скопје

Дали веќе ги пробавте услугите на Kredo Kard? Споделете го вашето искуство со нас!

Send your review
This article was updated on 23 јули 2024