Како да добиете брз и едноставен кредит со MoneyMax

Како да добиете брз и едноставен кредит со MoneyMax

Откријте како MoneyMax нуди брзи и едноставни кредити до 180,000 денари со рок на отплата од 3 до 25 месеци. Аплицирајте онлајн и подигнете ги средствата брзо и безбедно.

Вовед

FD Monimaks Financissko DOOEL Ohrid, кој работи под брендот MoneyMax, е истакната финансиска институција во Северна Македонија, позната по своите високи професионални стандарди и ефикасна услуга. Компанијата има изградено своја ниша нудејќи брзи и едноставни решенија за да ги задоволи различните финансиски потреби на своите клиенти. Со фокус на дискреција, флексибилност и едноставност во процесот на аплицирање, MoneyMax ја има заслужено довербата и лојалноста на своите клиенти. Оваа доверба дополнително се зајакнува со посветеноста на компанијата за обезбедување директен, сигурен и брз извор на финансии без обемна администрација и скриени трошоци.

Како е кредитот на Money Max?

Во Money Max можете да аплицирате за кредит во износ од 6000 до 180000 денари, со рок на отплата од 3 до 25 месеци. Важно е да се напомене дека административните трошоци кои се прикажани на калкулаторот се одбиваат од одобрениот износ на кредитот.

Претставнички пример: За кредит од 30,000 денари со рок на отплата од 12 месеци, вкупниот износ кој треба да го вратите е 45,192 денари. Вашата каматна стапка е фиксирана и непроменлива на 7% годишно. Вкупните административни трошоци се 1,500 денари, а месечните трошоци за одржување се 420 денари (овие трошоци се пресметуваат во ратата). Вашата месечна рата би изнесувала 3,766 денари. Стапката на Вкупните годишни трошоци (СВТ) е 57.75%.

Како се процесира апликацијата за кредит?

Процесот на аплицирање за кредит во Money Max е брз и едноставен. Следете ги овие чекори за да ја завршите вашата апликација:

 1. Пополнете ја нашата онлајн апликација.
 2. Очекувајте е-пошта или повик од вашиот кредитен агент.
 3. Потпишете го договорот за вашиот онлајн кредит.
 4. Подигнете ги средствата што ви се префрлени на вашата сметка.

Кои се условите?

За да аплицирате за еден од нашите онлајн потрошувачки кредити, мора да ги исполнувате следните услови:

 • Да сте државјанин на Република Северна Македонија на возраст од 18 до 70 години.
 • Да имате валиден личен идентификациски документ - лична карта или пасош.
 • Да имате банкарска трансакциска сметка во Република Северна Македонија.
 • Да имате валидна е-мејл адреса.
 • Да имате редовни приходи на вашата трансакциска сметка најмалку 3 месеци. Приходите можат да бидат од редовно вработување, работа на определено време, договор за работа, пензија, наем, итн

Кои документи се потребни?

При пополнување на онлајн апликацијата, внесувате само ваши лични податоци и не прикачувате никаков документ. Потребно е дополнително да испратите следните документи:

 • Идентификациски документ - валидна лична карта или пасош.
 • Извод од вашата банкарска сметка за последните 3 месеци.
 • Копија од здравствената картичка.

Можете да ги испратите овие документи на е-мејл адресата на вашиот кредитен агент или на нашата контакт е-мејл адреса - info@moneymax.mk.

Дали моите податоци се заштитени и сигурни?

Вашите податоци се заштитени и обработени во согласност со законот за заштита на личните податоци.

Контакти

Адреса


Blvd. Македонски просветители бр. 15, 6000 Охрид, Северна Македонија

Телефон

046 230 233

Е-пошта

info@moneymax.mk

Социјални Мрежи

Дали веќе ги пробавте услугите на Money Max? Споделете го вашето искуство со нас!

Send your review
This article was updated on 24 јули 2024