Брзи Потрошувачки Кредити од FD SN Finances - Одобрување за 15 Минути

Брзи Потрошувачки Кредити од FD SN Finances - Одобрување за 15 Минути

Аплицирајте за потрошувачки кредит до 300,000 денари со FD SN Finances и добијте одобрување за само 15 минути. Брзи и флексибилни кредити, достапни онлајн или во канцеларија

Вовед

Како компанија која е посветена на своите клиенти, FD SN Finances постојано инвестира во своите вработени и користи технолошки иновации кои овозможуваат повисок степен на ефикасност во нашето работење и побрзо процесирање на апликациите за кредити, со цел да ги подобриме услугите за клиентите.

Кои кредити ги нуди FD SN Finances?

FD SN Finances нуди широк спектар на кредитни продукти за да ги задоволи различните потреби на своите клиенти. Некои од главните видови кредити кои ги нудиме се:

Потрошувачки кредит

Кредити наменети за финансирање на лични потреби и секојдневни трошоци.

Картични кредити

Кредити кои можат да се користат преку кредитни картички.

Авансни плаќања

Кредити за итни финансиски потреби кои бараат брзо одобрување и исплата.

Пензионерски кредити

Кредити наменети за пензионери, со посебни услови и поволности.

Земјоделски кредити

Кредити наменети за поддршка на земјоделците и нивните активности.

Наменски кредити

Кредити кои се одобрени за специфични намени, во согласност со потребите на клиентите.

Како функционира потрошувачкиот кредит?

Потрошувачкиот кредит на FD SN Finances нуди флексибилни услови и брзо одобрување за да ги задоволи вашите финансиски потреби.

 • Износ на кредит: До 300,000 денари
 • Рок на отплата: До 30 месеци

Со процес на одобрување кој трае само 10 минути, потрошувачкиот кредит е еден од најбрзите онлајн кредити достапни, без оглед на вашата плата.

 • Исплата: За само 1 час!
 • Достапност: Кредитот е достапен секаде и во секое време, овозможувајќи ви брз и лесен пристап до потребните средства.

Што треба да направите за да аплицирате за кредит?

Брзи кредити, потрошувачки кредити за само 10 минути!

Метод на аплицирање

 1. Аплицирајте

  • Пополнете ја апликацијата ОНЛАЈН
  • Во канцеларија
  • Или по телефон: 15 007
 2. Успешна апликација

  • Ќе добиете потврда за успешна апликација
 3. Одобрување

  • Вашиот кредит е одобрен!
 4. Регистрирајте се на MintBonus

  • Собирајте MintCoins и искористете ги за купување на производи и ваучери.
 5. Средствата на вашата сметка

  • Вашите средства се префрлени на вашата сметка

Што е потребно за кредит?

Потребно е да сте во редовно вработување и да имате приход од најмалку 18,000 денари , како и да имате валиден идентификациски документ (лична карта/пасош). Аплицирајте на нашата веб-страница www.krediti.com.mk каде што можете да го изберете потребниот износ и рокот на отплата . Нашите кредитни службеници ќе ве контактираат што е можно поскоро. Доколку ви требаат дополнителни информации, ве молиме посетете не во нашите канцеларии или контактирајте не на 15 007 .

Колку време е потребно за да добиете одговор по аплицирањето?

Апликациите веднаш се распределуваат на кредитните службеници за процесирање по приемот. Ќе добиете одговор во најмногу 15 минути . Доколку не добиете одговор на вашата апликација во соодветен рок, ве молиме контактирајте не на 15 007.

Контакти

Адреса

ул. Столарска бр.1, Битола

Телефонски броеви

 • +389 75 499 584
 • +389 2 15 007

E-mail адреса

info@snfinansii.mk

Работно време

 • Понеделник - Петок: 08:00 - 19:00
 • Сабота: 09:00 - 15:00

Социјални мрежи

Дали веќе ги пробавте услугите на SN Finance? Споделете го вашето мислење со нас!

Send your review
This article was updated on 13 јуни 2024