Брзи и Едноставни Кредити од Credit Yes Северна Македонија

Брзи и Едноставни Кредити од Credit Yes Северна Македонија

Откријте ги брзите и едноставни кредитни решенија од Credit Yes Северна Македонија. Аплицирајте онлајн за кредит до 70,000 денари со рок на отплата од 3 до 7 месеци. Дознајте повеќе за нашите кредити до плата и ратни кредити

Вовед

Credit Yes ја започнува својата мисија во Бугарија во 2009 година , отворајќи ја првата филијала за потрошувачки кредити за поединци, достапни за секого. По 15 години работа, денес компанијата има над 100 филијали низ територијата на Бугарија и многу опции за кредитирање на физички и правни лица. Првата филијала во Северна Македонија се отвора во Скопје во 2019 година , а во исто време започнува и онлајн кредитирањето. Во моментот, компанијата има 24 активни филијали во неколку градови низ земјата со план за отворање на нови до крајот на годината, сето тоа со цел поголема достапност на услугите за сите клиенти од Македонија. Ако сè уште не е блиску до вас, на располагање е контакт центарот каде што можете да аплицирате целосно онлајн за да ги имате средствата на вашата трансакциска сметка.

Кои производи ги нуди Credit Yes?

Credit Yes нуди два главни производи за кредитирање на своите клиенти:

Кредит до плата

Овој вид кредит е наменет за краткорочни финансиски потреби, кој овозможува брзо добивање на средства што ќе се вратат при следната плата.

Ратен кредит

Овој вид кредит е наменет за поголеми финансиски потреби, со можност за отплата на кредитот во повеќе рати во одреден временски период.

Кредит до плата

Во Credit Yes знаеме дека внимателно го планирате вашиот месечен буџет, но непредвидени ситуации се случуваат кои бараат брзо решение. Кредитот до плата од Credit Yes е производ наменет токму за тие моменти, кога најмногу ви е потребен доверлив партнер за кредит до 20,000 денари.

Што е Кредит до плата?

Кредитот до плата ќе ви ги обезбеди потребните средства за итни ситуации, додека не го примите следниот месечен приход. Овој кредит е достапен за сите нови и редовни клиенти, и е создаден токму за сите вас кои го распределувате вашиот буџет добро, но имате итна потреба од средства.

Првиот Кредит до плата е со 0% камата?

Ако аплицирате за прв пат кај нас и го одберете производот Кредит до плата, нема да ви биде наплатена никаква камата и нема да плаќате ништо повеќе од одобрениот износ, во рок од 30 дена од денот на повлекувањето на кредитот. За да аплицирате за кредит до плата без камата, потребно е да сте полнолетен државјанин на Северна Македонија со валиден личен идентификациски документ, без обврска да поднесувате изјава за месечни приходи.

Како да аплицирате за Кредит до плата?

Ако сакате да ги примите средствата на вашата трансакциска сметка, можете да аплицирате целосно онлајн, во само неколку лесни чекори:

 1. Одберете го посакуваниот износ преку калкулаторот на нашата веб-страница;
 2. Пополнете го формуларот за апликација – внесете ги потребните информации и следете ги чекорите;
 3. Почекајте го нашиот повик – ќе добиете информации за одобрување на вашиот кредит што е можно поскоро.

Ако сакате да ги примите средствата во готово, посетете една од нашите филијали низ целата земја.

Ако веќе сте клиент на Credit Yes

Ако веќе сте наш клиент и сакате да повлечете Кредит до плата, најавете се на вашиот кориснички профил и одберете го посакуваниот производ или контактирајте ја најблиската филијала.

Финансиска рамка

 • Износ од 3,000 до 20,000 денари;
 • Рок на отплата - до 30 дена од денот на повлекувањето на кредитот. Вие одлучувате кога ќе го отплатите кредитот во рамките на наведениот рок;
 • Потребни документи – само валиден идентификациски документ.

Ратен кредит

Потрошувачкиот кредит на рати е достапен за сите клиенти и погоден за реализација на сите ваши тековни планови, без разлика на неговата намена. Износот за кој можете да аплицирате е од 3,000 до 70,000 денари, со рок на отплата од 3 до 7 месеци, во еднакви месечни рати.

Како да аплицирате за ратен кредит

Ако сакате да ги примите средствата на вашата трансакциска сметка, можете да аплицирате целосно онлајн, во само неколку лесни чекори:

 1. Одберете го посакуваниот износ и рокот на отплата на кредитот;
 2. Пополнете ги потребните информации;
 3. Верификувајте го вашиот профил;
 4. Почекајте го нашиот повик – ќе добиете информации за вашата апликација за кредит што е можно поскоро.

Ако сакате да ги примите средствата во готово, посетете една од нашите филијали низ целата земја.

Услови за аплицирање

За да аплицирате за брз кредит, потребен ви е само валиден идентификациски документ и да сте полнолетен државјанин на Северна Македонија.

Финансиска рамка

 • Износ до 70,000 денари;
 • Исплата на рати;
 • Рок на отплата од 3 до 7 месеци;
 • Фиксна рата и камата за целиот период на отплата.

Дали е Credit Yes доверлив?

Да, Credit Yes Македонија е член на Асоцијацијата на финансиски компании . Од почетокот на 2021 година, Кредит Yes стана член на Асоцијацијата на финансиски компании на Северна Македонија. Ова е одличен показател дека нашата компанија дава кредити разумно, транспарентно, со јасни правила и со голема грижа за клиентите.

Контакти

Телефонски број

02 614 74 44

E-mail адреса

info@credi-yes.com

Работно време

Понеделник – Петок: 08:30 - 19:00

 • Сабота: 09:00 - 14:00

Социјални Мрежи

Дали веќе ги пробавте услугите на Credit Yes? Споделете го вашето искуство со нас!

Send your review
This article was updated on 13 јуни 2024